Buna seara. Am si eu o nelamurire si v-as fi foarte recunoscatoare daca ma puteti ajuta.
Acum 5 ani am facut cumparaturi la Altex cu buletinu. Am platit 1 an dupa care am fost nevoita sa plec si s-a ocupat altcineva de plati. Problema e ca acum, dupa mai bine de 4 ani am primit o instiintare ca acele rate nu au fost achitate si am si suma de plata practic dubla. In toti acesti 4 ani nu a fost primita la adresa de corespondenta nici macar o instiintare precum ca as fi debitoare. Acum 5 zile am primit o instiintare ca am de platit DUBLU fata de acum 4 ani.
Ce ma sfatuiti sa fac, sau se mai poate face ceva sa platesc doar suma care era restanta acum 4 ani? Stiu ca sunt vinovata ca nu m-am interesat de situatie dar nici din partea lor nu am primit nici o instiintare.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cristina
Executare silita
nyky_david
buna ziua am facut o rata la altex in 2005 am platit o perioada de timp cred ca cam 3 ani am scos de pe cardul loe 500 lei am mai platit o perioada pe urma nam ... (vezi toată discuția)
Card efg
Leana1999
In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita
doinaroz
Am achizitionat in 2005 un telefon prin card EFG RETAILS in valoare de1500 ron , am platit pana in 2010 vreo 3200 ron si cei de acolo mi-au trimis extras cont ... (vezi toată discuția)