avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adresa de corespondenta la un pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adresa de corespondenta la un pfa

buna ziua! Eu mi-am deschis singura un pfa si ca multi altii nu sunt contabil. La inceput nu am stiut ca sunt atatea hartii. Am cod caen 8552 si predau canto, muzica! Mi-am cumparat ieri registrele de plati si inventar si le-am inregistrat la fisc.Cand am plecat doamna de la ghiseu mi-a spus ca imi vor veni ordinele de plata prin posta...Eu locuiesc la alta adresa decat cea din buletin.Oare pot schimba adresa unde imi vine corespondenta pentru pfa?
Ultima modificare: Joi, 14 August 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:48, 17 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Legea nu impune sa aveti un contabil, dar va recomand sa aveti unul. Castigul realizat din a face totul singur este mai mic decat pierderea ca va risipiti in a face lucruri unde nu sunteti perfectionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pfa radiat ContSters455989 ContSters455989 Buna ziua mult stimata comunitate si avocati, am o problema : - Am inchis (radiat) PFA-ul meu in 22 februarie 2016 - Am fost la ANAF S1 in martie 2016 ... (vezi toată discuția)
Contributii duble pentru pfa (cas, cass). este corect? FlorentinaPalantin FlorentinaPalantin Bună ziua, In perioada 2014 - 31 Decembrie 2016 am avut un PFA deschis pentru a presta, ocazional, servicii IT. Mentionez de la inceput ca in tot acest ... (vezi toată discuția)