avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat dureaza comunicarea unei hotarari judecatoresti?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat dureaza comunicarea unei hotarari judecatoresti?

buna ziua..am avut un proces cu o firma pt lipsa in gestiune.firma a castigat procesul si am facut recurs.recursul sa incheiat de 5 luni dar nu a venit nici o sentinta acasa.ce ar trebui sa fac sa ma duc sa vad sau sa astept pana vine ....daca trebuie sa platesc nu imi vin majorari sau imi trimite pe cap vreun executor judecatoresc chiar daca nu am primit nimic???multumesc anticipat!!!!


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Luni, 18 August 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
buna seara.spuneti mi va rog daca nu am sa achit tot odata si sa nu ajung la executare silita as putea plati in rate?sau ar trebui sa merg sa discut cu firma respectiva sa vad daca accepta...
Da, incercati o intelegere amiabila cu creditorul, cautati sa semnati un angajament de plata pe care sa il respectati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecatã pe cale separatã ssosso ssosso buna seara se mai pot cere cheltuieli de judecata dupa o sentinta definitiva dc am fost obligat sa platesc doar unuia dintre parati si acuma dupa 4 luni de la ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si irevocabila dan5320405 dan5320405 Am primit de curand sentinta judecatoreasca in legatura cu o mostenire.Aceasta sentina trebuie sa devina definitiva dupa 15 zile de la comunicare, numai ca una ... (vezi toată discuția)
Pronuntare definitiva si irevocabila SAUNDU SAUNDU M-am judecat cu casa de pensii a mun. Bucuresti, am cistigat pe fond iar in hotarire se mentioneaza recurs in 15 zile. M-am interesat la tribunal si nu s-a ... (vezi toată discuția)