avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Atestat Taxi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Atestat Taxi

Daca Am Fost Condamnat La O Pedeapsa De 2 Ani Pentru Trafic De Droguri Si pedeapsa Am Executat`o Pot Sa Obtin Un Atestat Taxi ? Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:00, 31 August 2014
ARR o sa va solicite cazierul, pentru eliberarea atestatului. Este posibil , vazand condamnarea, sa va respinga cererea. Decizia ARR o puteti contesta in instanta.
Din cate cunosc legea nu prevede decat obligativitatea depunerii cazierului. Nu spune daca orice condamnare este incompatibila cu eliberarea atestatului.
In lege nu exista mentionate faptele de natura penala care sa atraga respingerea dosarului pentru atestare taxi.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat taxi dacyan dacyan Am fost sa dau examen pt atestat taxi si am fost respins pe motiv ca am cazier judiciar. Am cazier pt leg.143/2000, si am o condamnare de 10 ani, pe care am ... (vezi toată discuția)
Examen atestat sofer de taxi lenai lenai buna ziua, am fost condamnat 5 ani pentru contrabanda cu tigari,iar in luna mai m-am eliberat. in aceste conditii pot da examen ptr atestat sofer taxi? (vezi toată discuția)
Pt angajare la taxi dacyan dacyan m-am eliberat de 2 ani din penitenciar unde am executat fractia 2/3 din 10 ani ... si as dorii sa-mi deschid SRL sa practic taximetria, dar nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)