Am cumparat saptamana trecuta o motocicleta pe care doresc sa o inscriu. Am nevoie de fisa de inmatriculare si certificatul fiscal de la vechiul proprietar, insa in urma discutiilor nu sunt sigur ca mi le v-a da.
Vechiul proprietar sustine ca imi da fiscalul in momentul in care ii dau placuta cu numarul de inmatriculare insa din punctual meu de vedere consider ilegal sa inmanez placuta pana in momentul in care fac o cerere la inscriere mentionand ca vechiul proprietar isi pastreaza numarul.
Ce ma sfatuiti sa fac in situatia data?, sau in cazul in care intervin cereri diverse pentru fiscalul respectiv?
Mentionez ca motocicleta a fost cumparata direct de la proprietar, fara intermediari.
Unde ati incheiat documentul de tranzactionare bun mobil in lipsa certificatului fiscal si fisa de inmatriculare ?
Neprezentarea certificatului fiscal la momentul incheierii documentului de instrainare bun mobil,ridica suspiciuni ,respectiv existenta eventualelor debite in sarcina vanzatorului
In momentul cumpararii am incheiat si o fisa de inmatriculare.
Vechiul proprietar trebuia sa mearga cu contractul de vanzare cumparare sa o radieze dupa care sa imi inmaneze certificatul fiscal si fisa cu stampila de la circa financiara, dupa care sa mi le dea sa pot sa o inscriu la circa financiara.
Radiere auto
ciprianul
buna seara! Am cumparat o masina de la un intermediar cu numere de neamt. vanzatorul avea dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata . toate bune si ... (vezi toată discuția)