avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare salariala

Buna ziua,
sunt secretara in cadrul unui birou si tocmai mi i s a redus salariul pentru angajat cu studii medii deoarece mi i s a comunicat ca in postul de secretara nu este prevazut pentru studii superioare ci doar medii. este prevazuta undeva incadrarea posturilor si salarizarea acestora???( am o facultate , un master si tocmai sunt anul 3 la a 2-a facultate) va rog sa ma elucidati
multumesc
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 08:33, 21 Mai 2009
Ce E ROF? Prevederile lui se aplica si pentru personalul auxiliar din invatamant?
ROF = Regulamentul de Organizare si Functionare al unei entitati (societate comerciala, institutie , etc).
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2009
pakos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua salarizare conf contr colectiv de munca gabi v gabi v Art. 40. - (1) Se stabilesc urmatorii coeficienti minimi de ierarhizare, pentru urmatoarele categorii de salariati: a) muncitori: 1. necalificati = 1, 2. ... (vezi toată discuția)
Noua salarizare conf contr colectiv de munca gabi v gabi v Art. 40. - (1) Se stabilesc urmatorii coeficienti minimi de ierarhizare, pentru urmatoarele categorii de salariati: a) muncitori: 1. necalificati = 1, 2. ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut studii superioare-va rog sa ma lamuriti cezarina19 cezarina19 Imi cer scuze, insa discutiile anterioare nu m-au ajutat sa inteleg exact situatia. De aceea, as dori un raspuns scurt, clar si concis, la urmatoarea ... (vezi toată discuția)