avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducator autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Traducator autorizat

As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate?
Cel mai recent răspuns: DASY , utilizator 13:26, 10 Septembrie 2014
Multumesc inca o data.*Problema* mea este ca am cunostinte avansate de limba italiana in toate domeniile... iar examenul pntru fiecare domeniu costa 400 lei + alti 400 pentru retroversiune...
Autorizarea de la Ministerul Justitiei nu o pot solicita pentru ca nu am studii in domeniul limbi straine.
Cu placere.
Daca sunteti convinsa ca puteti face fata unei traduceri/interpretariat din domeniul juridic, puteti sustine examenul si rezolvati ecuatia. O discutie despre costurile examenelor poate fi interesanta dar inutila...va fi necesara o analiza a cunostintelor pe care le aveti in domeniul juridic si atunci veti alege calea de urmat.
Faceti probe cu texte juridice, sentinte, interogatorii in si din limba italiana si veti sti ce decizie sa luati. In topicul de traduceri sunt cateva exemple de texte care s-au dat la examenul in domeniul juridic, chiar daca unele au fost pentru limba engleza, pot fi si pentru limba italiana.
Va doresc mult succes.
L.C.
:flowersblue: Vă mulțumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul pentru obtinerea certificatului de traducator NELA FURTUNA NELA FURTUNA Buna ziua, Am si eu o nelamurire vis a vis de acest certificat - prin alegerea unui domeniu - juridic, agricol, literatura, etc, inseamna ca eu voi putea ... (vezi toată discuția)
Pregatire examen limbã strainã mariana21 mariana21 Bun gasit tuturor, as dori un sfat despre preagtirea pentru examenul de limba straina, respectiv de limba italiana, desi cred ca tipologia poate fi ... (vezi toată discuția)
Diferenþa dintre traducãtorul autorizat ºi traducãtorul ce deþine certificatul eliberat de mcc fmtana fmtana Doresc sa ma inscriu la una din urmatoarele sesiuni de examene de traducator si as vrea sa stiu care sunt diferentele intre cele doua tipuri de traducator mai ... (vezi toată discuția)