avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Modificare lege pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Modificare lege pensii

Am luat la cunostinta ca legea pensiilor va fi modificata, in legatura cu grupele munca.Se refera insa numai la grupa I de munca, in sensul de a se lua in calcul si vechimea de pana la 6 ani.

De grupa a doua insa nu se prevede nicio modificare.In prezent se ia in calcul grupa a II de munca daca ai minim 5 ani de munca.Dupa modificarea legii cum va fi?
Cel mai recent răspuns: samblaky , utilizator 08:34, 8 Septembrie 2014
Sa asteptam sa apara modificarile.
Proiectul de modificare a legii se afla in dezbatere publica...
Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea art.55 din Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice se afla la Senat pentru adoptarea acesteia.
www.avocatnet.ro/content/art...
Propunerea legislativa o fi la Senat, dar nu asta este problema.Intrebarea este in legatura cu modificari privind gr. II de munca!
A se vedea si comentariile...www.avocatnet.ro/con ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere legislativa referitor la grupa deosebita ! ovis67 ovis67 Buna ziua, pe 15 martie dl Dragos Niculescu redactor pe acest sait a publicat un articol referitor la modificarea legii 263/2010 privind grupa de munca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi puteți da câteva informații despre l343/2023 ... MarianaMsk MarianaMsk Buna ziua, imi puteați da câteva informații despre L343/2023 Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ioana_livia ioana_livia buna seara.. rasfoind forumurile am dat pe urmatorul continut, publicat de domnul Liviu Marian Pop : În şedinţa din data de 24 noiembrie 2014, Plenul ... (vezi toată discuția)