avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme inmatriculare auto din Germania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme inmatriculare auto din Germania

Buna seara,

Am cumparat o masina de la cineva din Bucuresti. Masina era cu numere rosii, dar expirate. Am primit de la respectivul brif-ul mare si mic, factura din germania, tot ce trebuie.
La politie, la inmatriculari mi s-a spus ca masina a mai avut numere rosii la Cluj si ca-mi trebuie factura dintre cel de la Cluj si cel din Germania si cel din Bucuresti ar fi cumparat-o de la cel din Cluj ulterior.
L-am intrebat pe cel de la care am cumparat-o eu si problema a spus ca sta astfel. Cel din Germania a cumparat masina de la cel din Cluj si apoi el a cumparat-o de la cel din Germania. In cazul acesta a-si mai avea nevoie de vreo factura ? E cam intortocheata treaba, dar sper sa primesc un sfat.

Alte discuții în legătură

Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte auto stylya stylya Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele. Am ... (vezi toată discuția)