Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum obtin rapid un ordin de evacuare ?

Am luat in spatiu o ruda pentru ca nu avea unde sa stea. Acum ne face multe probleme si am vrea sa obtinem un ordin de evacuare.

Cum trebuie sa procedam ?
Se poate si fara un avocat ?
Ce costuri sunt ?
O sa vina un executor judecatoresc insotit de politie si o sa-l scoata afara ? Sau cum procedeaza ? (persoana in cauza poate fi foarte violenta)

Mentionez ca suntem proprietari cu acte asupra imobilului, iar totul a fost binevointa noastra.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 17 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Hotararea judecatoreasca poate fi actionata si de politia locala ? Ei m-au sfatuit sa obtin un ordin de evacuare altfel nici ei nu pot face nimic.

Nu exista viteza extrema la asa ceva.
Veti reusi daca veti dovedi conform legii.
Poate dura mai mult sau mai putin...
Puteti fi mai explicit ?
Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.8.din Regulament

Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Durata unui litigiu este greu de apreciat,depinde de orasul in care locuiti,volumul de munca al instantei etc.Dvs vreti si repede si ieftin nu prea se poate.Consultati un av din orasul dvs pentru a va preciza ce demersuri aveti de facut,durata,costuri,va pot spune ca durata procesului estimata de dl av Lascoschi este realista.

Alte discuții în legătură

Cum obtin un ordin de evacuare ?! mka1 mka1 Buna ziua, Pe proprietatea pe care locuiesc (obtinuta printr-un contract vanzare-cumparare) am luat in spatiu o ruda (avea nevoie sa-si reinoiesca cartea de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste executorul pina la final furgim furgim Printr-o sentinta judecatoreasca sunt obligat sa restitui contravaloarea unui apartament si sa primesc apartamentul inapoi (s-a anulat un contract de ... (vezi toată discuția)
Mandat de evacuare pentru amenintari si agresiune stancuaurica stancuaurica am obtinut mandat de evacacuare prin instanta a ramas definitiva si irevevocabila imi puteti spune cum se poate pune in aplicare in afara de un executor ... (vezi toată discuția)