Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum obtin rapid un ordin de evacuare ?

Am luat in spatiu o ruda pentru ca nu avea unde sa stea. Acum ne face multe probleme si am vrea sa obtinem un ordin de evacuare.

Cum trebuie sa procedam ?
Se poate si fara un avocat ?
Ce costuri sunt ?
O sa vina un executor judecatoresc insotit de politie si o sa-l scoata afara ? Sau cum procedeaza ? (persoana in cauza poate fi foarte violenta)

Mentionez ca suntem proprietari cu acte asupra imobilului, iar totul a fost binevointa noastra.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 17 Septembrie 2014
Dupa ce obtineti o hotarare, veti apela la un executor, iar acesta va veni insotit de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin un ordin de evacuare ?! mka1 mka1 Buna ziua, Pe proprietatea pe care locuiesc (obtinuta printr-un contract vanzare-cumparare) am luat in spatiu o ruda (avea nevoie sa-si reinoiesca cartea de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste executorul pina la final furgim furgim Printr-o sentinta judecatoreasca sunt obligat sa restitui contravaloarea unui apartament si sa primesc apartamentul inapoi (s-a anulat un contract de ... (vezi toată discuția)
Mandat de evacuare pentru amenintari si agresiune stancuaurica stancuaurica am obtinut mandat de evacacuare prin instanta a ramas definitiva si irevevocabila imi puteti spune cum se poate pune in aplicare in afara de un executor ... (vezi toată discuția)