avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... ce inseamna topic citit ?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

ce inseamna topic citit ?

Cand pun intrebari in forum la toata lumea apare topic necitit, numai mie apare topic necitit ! Utilizatorii nu-mi pot raspunde pentru ca nui se fprmeaza un link ! Ce pot sa fac ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:20, 17 Septembrie 2014
Cand pun intrebari in forum la toata lumea apare topic necitit, numai mie apare topic necitit !
Topic citit inseamna ca subiectul supus discutiei a fost citit de n utilizatori
Existenta,modificarile continuie ale acestui forum sunt datorate unui sistem tehnologic,care necesita un timp faptic in care sa se inregistreze si sa se vizualizeze toate vizualizarile si raspunsurile utilizatorilor
Sunt situatii in care aceste perioade de aparitie sunt mai indelungate si se datoreaza lucrarilor de mentenanta la sistem
Cu aceasta ocazie puteti constata ca utilizatorii va pot raspunde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari 26 noiembrie 2009 pianistul pianistul Am adaugat sectiunea "Ultimele subiecte (BETA!)" (Link-uri rapide). Aceasta contine o lista cu ultimele 30 de subiecte (discutii / intrebari / topice) ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala pot accesa fonduri europene nerambursabile? benyoati benyoati Buna Ziua !Am si eu o intrebare in legatura cu II , daca pot obtine -fonduri europene nerambursabilecu cod CAEN:4322 lucrari de instalatii sanitare ,de ... (vezi toată discuția)
Neimportant teslovan florentina teslovan florentina Sunt luni bune de cand m-am imprietenit cu Avocatnet.Am apelat si am fost ajutata peste masura.Si totusi , pe un topic ,un utilizator ,\" m-a pus la punct\" ... (vezi toată discuția)