avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... titlu calatorie consulat strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

titlu calatorie consulat strainatate

Daca a expirat titlul de calatorie efectuat la consulatul unei tari europene si din anumite motive nu am reusit sa ajung in Romania sa obtin carte de identitate, la o noua cerere se practica aceleasi tarife?:frantic:
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:09, 22 Septembrie 2014
Normal, la ce va asteptati? Este vina consulatului sau a dvs? Dar nu trebuie sa va deplasati personal in Romania, puteti sa imputerniciti tot la consulat pe cineva din Romania care sa se deplaseza la serviciul de evidenta sa va depuna actele necesare in vederea obtinerii unei noi carti de identitate. Stiu, trebuie sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara, Eu si sotia avem C.I. expirate de doi ani si abia acum am realizat deoarece nu le folosim prea des iar in Romania nu am fost in ultimii doi ... (vezi toată discuția)
Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)
Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)