Buna ziua
Am lucrat la o firma de curierat timp de 1 an pe perioada determinata,si acum cand trebuia sa-mi faca contractul pe perioada nedeterminata,am primit o adresa precum ca nu mi se mai prelungeste contractul deloc.
Intrebarea mea este daca nu mi se mai prelungeste contractul de munca,angajatorul nu trebuie macar sa bage angajatul in somaj?
Adica, nu mi se da nici somaj.
Contabila de la firma a spus ca pot eu sa ma duc eu la centrul de somaj dupa ce mi se da decizia de incetare a activitatii,cu toate actele si atunci i se va trimite angajatorului un act prin care este obligat "cica"sa o semneze,ca sa pot beneficia de somaj.
Am auzit la firma cum ca mi se desface contractul de munca cu litera ( j ).Ce inseamna asta?
Va multumesc si astept raspuns.
Mephisto:
1. Dvs. ati dat raspuns sau ati pus intrebare?
2. Daca este o intrebare, raspunsul este: in aceste cazuri nu se beneficiaza de indemnizatie de somaj.
Mephisto:
1. Dvs. ati dat raspuns sau ati pus intrebare?
2. Daca este o intrebare, raspunsul este: in aceste cazuri nu se beneficiaza de indemnizatie de somaj.
Cu respect, daca puneam o intrebare foloseam semnul "?". Multumesc pentru apreciere.
Mephisto:
1. Credeam ca, din viteza, ati uitat sa puneti semnul intrebarii.
2. Dupa 4 luni de zile mi se pare raspunsul cam tardiv.
3. Astea sunt motivele pentru care am pus intrebarea de mai inainte.
TudorValeriu:
1. Unde nu stiu, nu scriu, nu postez, iar cand scriu incerc sa scriu corect.
2. Raspunsul poate fi tardiv pentru doamna in cauza, dar nu si pentru cineva care incearca sa afle un raspuns poate chiar in momentul de fata.
3. Sunt inca la inceput, incerc sa aflu cat mai multe informatii utile(mie) fara sa pun intrebari inutile la care deja s-a raspuns sau al caror raspuns l-as putea gasi si singur.
Somaj...
bianchita
Buna ziua
In conditiile in care sunt angajata pe perioada determinata,pentru a beneficia de somaj cu ce articol si litera trebuie sa imi fie desfacut ... (vezi toată discuția)