avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare c/v apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare c/v apartament

speta:vanzare apartament catre unul din parinti de catre sot si sotie,urmeaza divortul iar sotia cere anulare c/v pe motive de pret neserios(pt a plati taxe notariale mai mici si datorita faptului ca c/v se efectua in familie exista posibilitatea declararii unei sume mai mici dar se specifica valoarea reala a apartamentului),apartamentul a fost cumparat de catre soti cu bani luati de catre ei de la parintele caruia i s-a facut ulterior vanzarea
intrebare: care sunt sansele sa se anuleze acest c/v?
Cel mai recent răspuns: wetrose , utilizator 14:41, 21 Septembrie 2014
Mici. Cu un rezolvator (avocat, mediator,negociator) de top.
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2014
Rezolvatorul, Consilier juridic
deja s-a intentat actiune de anulare. cumparatorul este acum pus in postura sa evacueze apartamentul deoarece contractul a fost facut cu habitatie viagera si drept de preemtiune la cumparare,iar in actiune scrie ca el nu are drept de habitatie in apartament,desi este proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare cu clauza viagera dilema_pg dilema_pg Buna ziua. Am si eu o problema si cu ajutorul dumneavostra sper sa o rezolv. Sotia mea a facut inainte de casatorie act de vanzare cumparare cu clauza ... (vezi toată discuția)
Doua drepturi de habitatie viagera minflo minflo Buna ziua, Am citit cazurile de habitatie viagera de pe acest forum, totusi nu am gasit un caz in care cel cu drept de habitatie (abitatie) viagera are mai ... (vezi toată discuția)
Sotul poate face sotiei un act de habitatie viagera? Panther67 Panther67 Eu,sotul,mostenesc o casa.Ce trebuie facut(acte) in cazul in care neavand copii si eu decedez,sotia sa nu fie evacuata din casa de catre mostenitori?Pot sa-i ... (vezi toată discuția)