avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog!

Buna ziua!Am cumparat de la cineva de la mine din oras o piesa sh ptr masina mea si nu este buna.Mai exact am cumparat o caseta de directie,din cauza careia mi se blocheaza volanul in mers si pierde ulei.Vanzatorul mi-a zis ca este buna si ca nu are nici un defect, dar in realitate nu este deloc asa.Am fost la politie sa declar cele intamplate,dar mi s-a zis ca mare lucru nu au ce face din cauza ca este mai mult treaba judecatoriei decat a lor si daca vreau sa-mi rezolv problema,sa merg la judecatorie.Pe langa faptul ca i-am facut cadou niste bani pe care refuza sa mi-i mai inapoieze,m-am speriat ingrozitor cand am vazut ca nu mai pot lua virajul la stanga si ca era sa ma fac praf.Dupa ce am vorbit cu vanzatorul la telefon,mi-a zis ca el a vandut o piesa pe care nu o mai vrea inapoi si ca nu-mi da banii.Acum eu as vrea sl dau in judecata,ptr ca sa-mi recuperez paguba si ca sa vada ca totusi nu traim intr-un sat fara caini.Dupa ce am fost eu pacalit,am aflat ca ar mai fi si altii ca mine!Ma puteti ajuta cu niste sfaturi,ca sa rezolv totul mult mai usor?Pe mine ma intereseaza cel mai mult sa-mi recuperez banii.Daca il dau in judecata,am nevoie de avocat?Care ar fi pasii de urmat ptr asa ceva?Ma ambitioneaza sa-l dau in judecata faptul ca a zis ca il doare-n .... ca ma duc eu la politie si ca nu-i pasa!Mi-a zis ca nu-mi da banii inapoi ptr ca l-am amenintat ca ma duc la politie.Astept sfaturile dvs.!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cosminwon , utilizator 18:11, 13 Octombrie 2014
Va multumesc mult ptr. sfaturi!Am rezolvat problema la politie.Mi-am recuperat cea mai mare parte a banilor si ma declar multumit,oarecum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un service auto să înlocuiască, pe o mașină dusă la reparat, caseta de direcție cu una provenită din dezmembrări? saadeddine saadeddine Este legal ca un service auto sa inlocuiasca o caseta de directie pe o masina cu o alta achizitionata din dezmembrari? Am dus o masina la reparat. Acestia ... (vezi toată discuția)
Piese auto second-hand comandate pe internet cornel2003 cornel2003 buna ziua am comandat niste piese auto second-hand de la o firma de dezmembrari,iar cand am primit coletul am constatat ca doua din piese erau defecte am luat ... (vezi toată discuția)