avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere din circuitul agricol
Scuze..cred ca am apasat pe ceva gresit.
Am o intrebare. Stiu ca prin legea 247/2005 s-a modificat Legea18/1991 si s-a scos taxa pentru scoaterea din circuitul agrocol a terenurilor intrate in intravilan prin HCL, dupa aprobarea PUG.
Stie cineva care este procedura de urmat acum, pentru a se putea construi pe un asemena teren? Mai trebuie depusa vreo documentatie pentru obtinerea avizului ANCPI sau nu?
Am incercat sa aflu aceste infromatii de la ANCPI( Cluj) si mi s-a raspuns ca ei nu stiu ce sa faca...ca legea e noua aparuta si nu e clar.

Daca cineva are ceva informatii suplimentare as aprecia daca ar raspunde.

Multumesc!

Florina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere in intravilan/ scoatere circuit agricol. lenkesrl lenkesrl :help: am un teren care in PUG avizat este in intavilanul localitatii. insa in extras CF figueaza ca extravilan. am de la primarie un certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren extravilan in teren intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot construi o casa pe un teren extravilan. Mai exact: am un cumparat un teren extravilan, care este la strada ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuitul agricol miroanad miroanad Buna ziua Am un teren in Domnesti pe care doresc sa construiesc. Este intravilan dar agricol. Care sunt pasii si actele necesare pentru a-l scoate din ... (vezi toată discuția)