avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AUTO SPANIA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AUTO SPANIA

Buna ziua va rog poate ma puteti ajuta cu un raspuns,am luat o masina de la o cunostinta din spania problema mai mare este ca trebuie sa facem cv. si lui ii trebuie nu stiu ce hartie de la firma de leasing de cand a terminat leasingul la ea de vreo 7-8 ani el a pierdut hartia ,eu cred ca masina fiind pe firma sa nu trebuiasca sa dea inapoi niste bani.Actele masinii sunt la mine de cand am luato de 6 luni,el zice ca putem sa facem o procura acum ce va rog eu este sa imi spuneti ce trebuie sa scrie in acea procura sa am drepturi asupra acestei masinisa nu mai trebuiasca sa depind de el,in caz de accident ceva sa nu fie nevoie sa il chem pe el si tot asa sa ma caute el dupa ce are hartia sa facem cv.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 22:30, 14 Octombrie 2014
figureaza ca si proprietar in carte de identitate a masinii? Daca da , nu inteleg care este problema, la ce mai trebuie acte de la firma de leasing

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi mai pot recupera masina bmwforever bmwforever Buna ziua , problema mea incepe asa, nudemult mi-am schimbat masina cu alta si urma sa mai dau o diferenta de 300 de euro in timp de 3 luni, pana aici totul ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere my car cristiactiv cristiactiv Probabil ca nu sunt singurul care are probleme cu aceasta firma. Va rog sa ma ajutatti cu un sfat. Cea mai mare greseala care am facut o a fost ca am semnat ... (vezi toată discuția)
Imi poate fi luata o masina cumparata cu buna-credinta? prykkyy prykkyy In 2007 am cumparat o masina de la un proprietar persoana fizica; el era al doilea proprietar pe cartea de identitate a masinii, primul fiind o firma de ... (vezi toată discuția)