Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Parola publicata???

de ce dati pa pagina parola sub care am intrat pe avocat .net ? voi nu va gindati la securitatea mea sau sunteti nestiutori ? ceia ce nu prea cred . e bine ca altadata sa nu mai treceti si parola pe site.
:(#-oB-)=D>=D>X-(

Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 21:32, 18 Octombrie 2014
Cred ca este o confuzie stimate user. Numai Dvs vedeți parola. Va rog sa aveti in ton cuviincios.
Va luam revolta in serios chiar daca pare o glumita: faceti click pe Logout cand ati terminat vizita pe forum.
Nu se vede parola... stati calm!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare , donatie sau testament nitucornel nitucornel Buna ziua ! Cum e mai bine in cazul in care parintii vor sa treaca apartamentul pe numele meu, deoarece am grija de ei ? Am o sora care a spus ca nu-i poate ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Parola de yahoo furata alinarms alinarms mi-a fost furata parola de yahoo de o persoana de pe un forum, banuiesc. (vezi toată discuția)