avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Responsabil tehnic cu executia si responsabil CQ
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Responsabil tehnic cu executia si responsabil CQ

In cadrul unui contract de executie lucrari, functia de Responsabil tehnic cu executia si cea deResponsabil cu controlul calitatii, poate fi indeplinita de una si aceeasi persoana?
La o procedura au fost depuse documente prin care ofertantul propune una si aceeasi persoana pentru ambele pozitii, este correct???
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:01, 17 Noiembrie 2014
in calitate de constructor am fost in situatia exacta la care faceti referire,acum nu stiu daca s-a procedat corect dar am fost exclus de la procedura in situatia data.
Inainte de a fi respinsa oferta, trebuie cerute clarificari. Daca ofertantul demonstreaza prin propunerea tehnica ca aceeasi persoana poate indeplini simultan ambele functii, oferta nu poate fi respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sef santier, rte si responsabil cq - o singura persoana Ema2013 Ema2013 Un ofertant a depus in cadrul unei proceduri de cerere de oferta - contract lucrari, declaratie de asigurare a personalului pentru executia ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de sarcini soazig soazig Este vorba despre un ofertant care la propunerea tehnica sa prezinta cu o \\"Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - descalificare contraofertant yogub yogub As dori sa-mi descalific un contracandidat, in conditiile in care ii lipsesc niste documente, dupa cum urmeaza: La Capacitatea tehnica si/sau ... (vezi toată discuția)