avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dupa cat timp pot sa ma prezint la examen daca mi s-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dupa cat timp pot sa ma prezint la examen daca mi s-a anulat permisul de conducere

dupa cat timp pot sa ma prezint la examen auto daca mi s-a anulat permisul ,in urma unui accident de circulatie (parasirea locului accidentului) ,am primit o condamnare de 2 ani cu suspendare cu perioada de supraveghere de 3 ani ( hotarare definitiva)
Cel mai recent răspuns: lorenzo29 , utilizator 11:07, 6 Noiembrie 2014
Solutia pe scurt: I. În baza art. 396 alin. 1 din C.pr.pen. condamnă pe inculpatul ............... DP, - la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2 şi 3 din Codul Penal , - la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, prev. de art. 338 alin. 1 din Codul Penal. Constată că cele două infracţiuni sunt concurente şi în temeiul art. 33 lit. a din C.pen. din 1969 şi art. 34 alin. 1 lit. b din C.pen. din 1969, cu aplic. art. 5 alin. 1 din C.pen. dispune contopirea pedepselor de 6 luni închisoare şi 2 ani închisoare în pedeapsa cea mai grea, cea de 2 ani închisoare. În baza art. 91 C. pen. cu aplic. art. 5 alin. 1 din C.pen. şi a art. 16 alin. 2 din Lg. nr. 186/2012 pentru punerea în aplicare a Codului penal dispune suspendarea executării pedepsei de 2 ani închisoare sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen.

asta este hotararea
acuma am o alta nelamurire": oare permisul meu chiar este anulat sau nu?
avocata mea mi-a zis ca este anulat dar nu stie dupa cat timp pot sa dau examen pentru redobandire,dar ieri m-am prezentat prima data la serviciul de probatiune si am intrebat si acolo si mi s-a spus ca daca ar fi anulat acest lucru ar aparea scris si pe sentinta(hotararea judecatoreasca) dar la mine nu scrie nimic despre permis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcoolemie 0.75 prima proba cernescu cernescu In urma cu 3 ani am avut un accident rutier cu alcoolemie de 0.42 in aer expirat si in sange 0.75 prima proba si la 1 ora dupa am avut 0.65. Procurorul mi-a ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu aplicarea art. 81 cod penal - termen obtinere nou permis idaady idaady Solutie: În baza art. 178 alin. 1, 2 C. pen., cu aplicarea art. 3201 alin. 7 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul ...................................., la ... (vezi toată discuția)