avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ?

[ link extern ]

Raspuns pentru Alex C. :
Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma exprima liber pro sau contra cuiva.In cazul acesta, nu pot sustine o alianta politica formata dintr-un partid istoric PNL marsavit de un partid umil PDL si ca roman nu pot suporta sa fiu condus de caracatita PDL-ista adica: Udrea, Boc, Blaga, Macovei, Basescu, Ungureanu, Predoiu etc...cei care ne-au furat visele, ne-au furat sperantele si ne-au trimis parintii fratii si cei dragi noua in strainate si cei care ne-au facut parintii, fratii si pe cei dragi noua sa ajunga in pragul disperarii din cauza saraciei si neajunsurilor. Romanii adevarati nu pot alege pe cei care au creat dezastrul care a inceput in nenorocitul an 2008 si care a continuat pana ce PDL-ul a picat odata cu protestele romanilor din 2012, alt episod negru din viata noastra.Nu am nimic cu Iohannis, el este omul care ''tace si face''...El nu este sef ci este un executant...produsul santajului adus de Basescu lui Antonescu care l-a fortat sa dezbine USL-ul si sa se retraga din viata politica si produsul fuziunii incredibile dintre PNL si PDL in care PNL spala hainele murdare PDL-ului. Romanii care vin la vot, voteaza inteligent...nu pe aceeasi care i-au facut sa sufere. E viitorul tarii si al copiilor nostri in alegerea pe care o facem asa ca nimeni nu cumpara adevaratii romani si nimeni nu ne vinde tara pe promisiuni! Romania nu este un contract, Romania este TARA TA !

Gafele ''prezidentiabilului'' Klaus Iohannis care tace, dar si cand deschide gura...mai bine ar tace :))
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 09:48, 30 Noiembrie 2014
mai are si alte idei moshu. variatiuni de frectii (e interesat de organe) psd-ului, ca poate-si revine.

Ion Iliescu: "Eu am si lansat aceasta idee, de fapt e o chestie firesca, va trebui sa fie convocate organele."

[ link extern ]

Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2014
lee_vue, utilizator
PSD a inteles ca trebuie facuta curatenie in partid.
Lista lui Macovei,cum o numeste Ponta, va disparea din PSD...cred eu...
Votul romanilor i-a convins.
uite-l si p-asta

ghita: "Victor Ponta are 42 de ani, era șansa PSD să aducă un lider tânăr care nu a fost comunist, care nu a fost membru în Partidul Comunist. Domnul Ion Iliescu vine și se așază lângă Victor Ponta și oamenii tineri, oamenii care văd acest lucru îl strigă pe domnul Ponta comunist. Credeți că este din cauza lui Victor Ponta? Nu."

[ link extern ]

eee, nu pe dreacu.

pai ponta s-a asezat langa iliescu, nu iliescu langa ponta. ca n-avea cum sa se aseze ion iliescu langa cineva care nu exista. iliescu e vesnic acolo, din toate timpurile, de la originea originilor.

oricine vine/a venit in psd se aseaza/s-a asezat langa iliescu.

nu numai ca ponta, insusi, la initiativa lui, s-a asezat langa iliescu, ci si ghita asta, de tot comenteaza.



Ultima modificare: Duminică, 30 Noiembrie 2014
lee_vue, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vor vota romanii aflati in strainatate? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Se pare ca nu vor putea vota. Este de-a dreptul incredibil asa ceva. Practic se incalca un drept fundamental de statul roman prin organele sale. Practic ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)