avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu gasesc dosarul meu in portalul just.ro
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu gasesc dosarul meu in portalul just.ro

Buna seara.Dosarul in faza de recurs nu mai apare nici la judecatoria de sector si nici la instanta superioara.Precizez ca am trimis recursul prin posta cu confirmare de primire si ieri mi s-a spus la judecatoria de sector ca pleaca la instanta superioara.
Acum nu-l mai gasesc nicaieri.Ce-in de facut ?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: NeluBalas , utilizator 23:24, 27 Noiembrie 2014
Sarut mana si multumesc pt amabilitate.Nu stiu data stampilei de pe plic, pt ca dupa ce am pla
tit mie mi s-a dat factura cu data de 19.11.2014,iar plicul cu confirmarea de primire a ramas la posta.Ieri mi s-a intors confirmarea de primire ca stampila judecatoriei-21.11.2014 si,atentie,
la rubrica "prezentat la data de..."oficianta postei a trecut data de 20.11.2014 !!!Factura are data de 19.11.2014 , iar pe confirmarea de primire apare ca am dus plicul la posta pe 20.11.2014 situatie in care am iesit din termen !Azi am depus la Jud.o intampinare la care am anexat copia facturii si a confirmarii de primire cu rugamintea sa mi se considere in termen pana face posta ancheta si - mi trimite concluziile ref. la datarea diferita a 2 documente depuse la ei in aceeasi zi la aceeasi ora.Sper ca Jud. sa accepte data facturii =data trimiterii si sa-mi admita recursul, sa pot merge mai departe.Probabil ca ancheta postei va fi mai de durata si sper sa nu mi se conditioneze admiterea recursului de rezultatul de la posta.Foarte
multe hatisuri are legislatia si f grea meserie practicati.Multumesc pt interes.
Toata stima,
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp primesc prin posta plicul oficial, dupa ce o cerere ... Monamonicam Monamonicam In cat timp primesc prin posta plicul oficial, dupa ce o cerere de chemare in judecata pt divort a aparut cu nr de inregistrare dosar pe portalul instantelor ... (vezi toată discuția)
Calcul termen recurs marianion_dan marianion_dan Am un litigiu cu CAS. Am castigat in prima faza, pe fond, daca nu gresesc in exprimare. CAS a formulat recurs. Problema mea este cum aflu daca recursul este ... (vezi toată discuția)
Termen plangere contraventionala mariamitrutza mariamitrutza buna ziua. Am trimis prin posta plangerea contraventionala, eu fiind in alt judet, cu confirmare de primire. Va aparea la dosarul cauzei si plicul in care am ... (vezi toată discuția)