avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare catre persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare catre persoane fizice

Va rog sa-mi spuneti daca o firma poate face sponsorizari direct catre o persoana fizica.














Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 12:48, 28 Noiembrie 2014
Potrivit art.4 alin.(1)lit.d).din Legea nr.32/1994 privind sponsorizarea,poate fi beneficiar al sponsorizarii orice persoana fizica cu domiciliul in Romania a carei activitate in unul din domeniile :cultural,artistic,educativ,umanitar,religios,sportiv,medico-sanitar etc.(prevazute la art.4 alin.1 lit. a).este recunoscuta de catre o persoana juridica fara scop lucrativ sau de catre o institutie publica care activeaza in domeniul pentru care se solicita sponsorizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de sponzorizare cu un sportiv? Alex Timpau Alex Timpau Buna ziua, Se poate face un contract de sponzorizare cu o persoana fizica care este membru al unei asociatii sportive sau trebuie facut contractul direct cu ... (vezi toată discuția)
Documente sponsorizare; beneficiar din strainatate Dia-Daria Dia-Daria Ce documente sunt necesare pentru sponsorizarea unei asociatii sportive din Franta? Rog monografie. Va multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Contract sponsorizare persoana fizica cosmin8917 cosmin8917 Buna dimineata! Pot incheia un contract de sponsorizare cu o persoana fizica? Sau este necesar sa primim o recomandare de la o fundatie / institutie? Va ... (vezi toată discuția)