avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare autoturism

Buna seara.Am cumparat acum doua saptamani o masina si as dori sa o vand.Am contract de vanzare-cumparare cu proprietarul,copie dupa buletinul lu,fiscalul de la el(nu l-am depus la mine la primarie pentru ca am cumparat masina ca sa o vand mai departe).As dori sa stiu daca pot vinde masina cu fiscalul lui.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:46, 28 Noiembrie 2014
Legal aveti obligatia de a inregistra autoturismul in evidentele primariei.
Talonul pe care il detineti,are completat de catre vanzator rubrica speciala ?
Legal,orice instrainare bun mobil trebuie sa se realizeze cu prezentarea certificatului fiscal al proprietarului auto-document pe care dvs nu il aveti
Am fiscalul de la fostul propietar pe care eu trebuia sa il depun la primarie,stiu ca legal trebuia sa il depun,dar nu am facut-o(aruncati cu pietre in mine)Intrebarea mea este daca pot vinde masina cu fiscalul pe care il am.Talonul nu este completat.
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2014
speedfreak1, utilizator
Dvs ,avand in vedere ca nu ati finalizat procedura de achizitie bun mobil,nu puteti instraina cu forme legale auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism carmenalecu carmenalecu Buna seara, Am vandut un autoturism cu act de vanzare-cumparare si pe talon la rubrica instrainat catre nu sa trecut numele cumparatorului.In acest caz, v-as ... (vezi toată discuția)
Am cumparat auto fara certificat fiscal djmar1u5 djmar1u5 Buna ziua ... am cumparat de curand un auto pe baza de contract v/c . am primit cartea masinii certificat de inmatriculare . Proprietarul care apare pe cartea ... (vezi toată discuția)