avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua.Dupa o hotarire definitiva si irevocabila la un partaj de succesiune,am luat legatura cu un executor si am intrbat daca sulta se prescrie dupa trei ani,dinsul mi-a spus ca nu.Pe forum s-a raspuns ca da.Acum nu mai inteleg.Va rog sa-mi spuneti daca se prescrie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vasiletudurean , utilizator 22:15, 5 Decembrie 2014
Cand a devenit irevocabila hotararea?
Acum 2 ani,de la curtea de apel
vasiletudurean a scris:

Buna ziua.Dupa o hotarire definitiva si irevocabila la un partaj de succesiune,am luat legatura cu un executor si am intrbat daca sulta se prescrie dupa trei ani,dinsul mi-a spus ca nu.Pe forum s-a raspuns ca da.Acum nu mai inteleg.Va rog sa-mi spuneti daca se prescrie.Va multumesc.A devenit irevocabila acum 2 ani


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Am o hotarire definitiva si irevocabila la o succesiune,as vrea sa va intreb daca eceasta sulta se prescrie dupa o perioada sau nu.Un executor ... (vezi toată discuția)
Partaj plata sulta mocutzy27 mocutzy27 PLATA SULTA DE CATRE PARAT instanta hotaraste imediat dupa cele 15 zile in care ar trebui sa faca recurs,cand este obligat sa mi plateasca sulta, ... (vezi toată discuția)
Succesiune nicu_nae68 nicu_nae68 Tatal meu nu a lasat niciun testament(decedind in anul 2005). In 2007 am deschis proces la Jud.sect.6 succesiune-iesire din indiviziune .Fratele meu si mama ... (vezi toată discuția)