avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot cere lamurirea unui titlu?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot cere lamurirea unui titlu?

Buna ziua,

Sunt tot in situatia de incasat salarii conform hotararii judecatoresti, am mers in instanta, pe executare nu merge asa usor, statul se protejeaza, dar se pare ca in decembrie se dau toti banii?
Dar intrebarea mea este alta:
-cum fac cererea pentru lamurire titlu, sau cum e mai exact.
- vreau sa cer instantei lamurire la hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila, cu privire la faptul ca: s-a tinut cont de concediul neefectuat(la care as fi avut dreptul daca nu eram concediata) in perioada in care am fost concediata 02.2012-02.2014 , sau cum sa ma exprim?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: grigorina , utilizator 08:20, 8 Decembrie 2014
Faceti cerere de lamurire a dispozitivului, scrieti exact ce vreti sa va lamureasca si o adresati instantei a carei hotarare o doriti lamurita.

www.luju.ro/static/files/.../CERERE_LAMURIRE_DISPOZITIV_2.pdf
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã-lãmurire privind aplicarea ei ivascu_maricica ivascu_maricica Ajutor, vă rog! Avem o hotărâre judecătorească, irevocabilă prin nerecurare, pronunţată în 2 oct 2009.Sentinţa este:[quot]02.10.2009 ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor roman cu domiciliul in italia Albertodora Albertodora Pasaport roman cu domiciliul in Italia pentru minor in urma divortului parintilor,sentinta in care s-a decis autoritate esclusiva a mamei ,domiciliul fiind la ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila fumureni35 fumureni35 am executare silita pe imobil si o sentinta definitiva si irevocabila cu valoarea imobilului,executorul judecatoresc desemneaza un expert evaluator in scopul ... (vezi toată discuția)