avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare e momentul de a vinde, sau de a astepta ?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

e momentul de a vinde, sau de a astepta ?

in conditiile actuale, in Romania, ce parere avet, preturile la locuinte cum vor evolua ? E momentul de a vinde, sau de a astepta ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 16:35, 22 Octombrie 2009
Aveti perfecta dreptate!
Pe de alta parte este evident faptul ca nemtii au"mirosit" ca piata in Romania este la pragul minim sau aproape minim si incep sa "pompeze" milioane de euro in investitii imobiliare.
[ link extern ] /
Iar Deutsche Bank este o banca foarte serioasa, deci nu aruncau 100 milioane de euro aiurea in Pipera --Romania!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobiliare !! cine tot tine piciorul '' pe frana '' ??? ContSters205490 ContSters205490 2006 > 2007 > Chiar si 2008 anii de BOOM imobiliar IN ROMANIA !!! Se construia '' CU TUPEU '' !!! In '' DRACI '' ... (vezi toată discuția)
Teapa, romani, apartamente, criza CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Oamenii nu au inteles la momentul oportun ca, avocatii ii puteau ajuta pe cei ce doreau sa incheie antecontracte de vanzare-cumparare cu privire la ... (vezi toată discuția)
Scaderea pretului locuintelor Alin Popescu Alin Popescu E bine sau e rau ca scade pretul locuintelor? Ca pana la urma, trebuie sa fie ceva mai mult in toata tendinta asta decat parerea vanzatorilor si cumparatorilor. (vezi toată discuția)