avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat dureaza inaintarea apelului la instanta de apel?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat dureaza inaintarea apelului la instanta de apel?

In data de 11.11.2014 am facut apel impotriva hotararii din 21.10.2014.
Am depus cererea de apel la Tribunal, care judeca fondul.
Nici pana astazi nu am observat ca ar fi fost inaintat dosarul la Curtea de Apel, in vederea judecarii apelului.
Cat ar trebui sa dureze? care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 22:35, 22 Decembrie 2014
aidu a scris:

Insa sa le confiste oamenilor dreptul fundamental la exercitarea caii de atac... doar din ratiuni de comoditate a instantelor?!

După cum spuneeam... Nu ați înțeles mai nimic.

Îmi pare sincer rău.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva incheierii miruna.c miruna.c speta e asa: odata cu recursul am ridicat o exceptie de neconstitutionalitate. recursul s-a solutionat pe 30 nov. asa : respinge recursul ca nefondat. despre ... (vezi toată discuția)
Calea de atac impotriva unei decizii penale. _Alin_ _Alin_ Instanta Tribunalului a emis o hotarare numind-o ,,Sentință'' Impotriva acestei sentinte penale, am declarat ,,Apel'' conform art. 408 CPP. Apelul a fost ... (vezi toată discuția)
Recurs la incheierea de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate florindbro florindbro Prin incheierea data de Curtea de Apel Timisoara la data de 01.07.2010 se respinge cererea de suspendare provizorie pana la solutionarea recursului in cadrul ... (vezi toată discuția)