Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda care nu mi se cuvenea

Buna ziua!in anul 2010 lucram la o societate comerciala iar in urma unui control al D.S.V.s-au decoperit mai multe nereguli.eu eram acolo doar de cateva zile,nici nu aveam angajarea facuta.Inspectoarea D.S.V a hotarat sa dea amenda pe persoana fizica deoarece pe firma era foarte mare(peste3000 lei).asa m-am ales eu cu o amenda de 700 ron ,bani pe care partonul se angajase atunci,de fata cu inspectorii ca mi-i va da ca sa achit amenda.binenteles ca nu i-am vazut iar acum am porire pe contul din banca si urmeaza sa mi se puna si pe salariui.Mai pot face ceva in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: alinaoniga , utilizator 14:50, 22 Decembrie 2014
puteti incerca o contestatie la executare in care sa contestati si titlul....
Contestati ca nu puteti fi amendat pentru ca nu lucrati la respectiva sociatate atunci.
GermanAlex a scris:

Contestati ca nu puteti fi amendat pentru ca nu lucrati la respectiva sociatate atunci.

E târziu.
Trebuia să conteste în 15 zile de la comunicarea procesului verbal.

Nu aveți ce face decât să plătiți iar apoi să-l chemați în judecată pe administratorul firmei pentru a vă recupera banii. Sunt șanse destul de mici de câștig, dar după părerea mea e singura soluție.

Va multumesc pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda itm netransmitere revisal in aceeasi zi Vexx Vexx Buna seara! De curand am primit o amenda de la ITM pentru netransmiterea la timp in revisal a unui contract pe care l-am inchis. (Art. 9 alin. 1 lit.c din HG ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda itm-munca la negru andreea-milo andreea-milo Buna seara, Trei din fostii mei angajati au inaintat o plangere la ITM pentru neplata salariilor restante pentru lunile noiembrie si decembrie 2013. Cei ... (vezi toată discuția)
Amenda itm doberv doberv am primit o amenda de la itm pe motiv ca nu i-am inmanat contractul de munca angajatului. angajatul a declarat ca a semnat contractul dar nu il are la ... (vezi toată discuția)