avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare fara respectarea procedurii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare fara respectarea procedurii

S-a aminat o infatisare dar eu acum am vazut ca avocatul a depus ceva de la un barou unde avea un alt proces , fara a depune si delegatia din partea astora pe care i-am chemat eu in judecata . Ce mai am de facut ? X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters338989 , utilizator 08:36, 27 Decembrie 2014
sa va prezentati la urmatorul termen.
Studiati dosarul in arhiva si vedeti daca exista depusa delegatie a avocatului pentru partea pe care o reprezinta,mai mult ca sigur este depusa.
nu mai conteaza - nu este depusa
Puteați să faceți ceva doar în instanță, dacă ați fi fost prezentă la termen. Acum nu mai aveți ce să faceți decât să vă prezentați la următorul termen, așa cum v-a spus și romibaro.
ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces lilicrin lilicrin De cate ori poti amana un proces? #-o (vezi toată discuția)
Contract tranzactie partaj karsor karsor In urma cu un an am deschis proces de partaj si in ianuarie am suspendat dosarul in vederea vanzarii apartamentului si impartirii banilor.Intr timp am convenit ... (vezi toată discuția)
Plingere la pv contraventie art 35.2/oug195 si 48/1/l136/95 logicplay2 logicplay2 Buna ziua Am facut plingere impotriva pv pt fapta prevazuta la art. 35/2 din oug 195 si 48/1 din L136/95 ,sanctionata de art 101/1/18 din oug195 ,respectiv ... (vezi toată discuția)