avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Coduri CAEN pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Coduri CAEN pentru PFA

Bună seara, vă rog frumos să mă ajutaţi cu nişte răspunsuri dacă se poate. Doresc sa devin PFA cu următoarele activităţi:
- prestarea de servicii către terţi - expertiză în domeniul mediului;
- prestarea de servicii - meditaţii;
- comercializarea de cărţi, cursuri, manuale.
Care sunt codurile CAEN în care s-ar putea încadra toate aceste activităţi?

Mulţumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: vnv_marius , utilizator 21:18, 15 Ianuarie 2015
Buna seara
Meditatii - Codul CAEN 8559 - Alte forme de invatamant
Multumesc frumos pentru raspuns. Pentru celelalte activitati nu stiti unde s-ar putea incadra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru pfa traducator si profesor cursuri limbi straine Dana- Dana- Buna ziua, In cazul in care un profesor care efectueaza cursuri in privat/ meditatii si traduceri, poate sa isi deschida un singur PFA pentru ambele domenii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. ... Stefania2203 Stefania2203 Buna ziua! In primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. As dori sa realizez un PFA prin intermediul caruia sa predau matematica (meditatii cu ... (vezi toată discuția)
Profesie liberala pentru meditatii! profy profy Buna ziua! Pana anul acesta am lucrat ca profesor la un liceu! In acest an mi.am dat demisia din motive familiare si doresc sa ma ocup numai de ... (vezi toată discuția)