avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie produs inlocuit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie produs inlocuit

Am o intrebare...
Am cumparat un produs care s-a defectat. L-am dus la garantie si nu a putu fi reparat. A fost inlocuit cu un produs nou.
Intrebarea este ce garantie are noul produs care il inlocuieste pe cel defect, care nu a putut fi reparat?
Cel mai recent răspuns: dan_alex , utilizator 10:00, 1 Februarie 2015
Ok. Bine.
Dar sa luam cazul meu.
Duc produs X care este modelul x54.
Ei imi inlocuiesc produsul X cu un alt produs X dar care este model y34. La care nu imi elibereaza factura si nici pe garantie nu specifica modelul si seria celui nou.
Eu inteleg ca garantia sa ramana aceeasi daca produsul inlocuit este identic cu cel achizitionat de mine prima data si lasat la ei in garantie.
Dar avand in vedere ca este un alt model al produsului respectiv mi se pare normal sa am o garantie noua.
Ca fapt divers... Produsul X modelul x54... vine in 5 culori diferite, cu anumite accesorii, si anumite specificatii, evident cu 5 preturi diferite.
Produsul X modelul y34... vine in 3 culori, fara accesorii si are alte specificatii tehnice.... evident 3 preturi diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de 10 zile pentru retur in cazul unui produs schimbat, diferit sierra sierra Un produs X are garantie 2 ani. Produsul este defect. Consumatorul face mai multe retururi la care se inlocuiesc produsele in urma constatarii ca sunt ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda garantia in cazul unor produse defecte si inlocuite, dupa vanzare M*M M*M Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea problema: - in luna mai 2009 am achizitionat o saltea medicala cu pompa (care se umple cu aer) cu o ... (vezi toată discuția)
Termeni legali de garantie Robby_ Robby_ Buna ziua ! Am lasat la Flanco un telefon pentru a fi trimis in service pentru o problem de garantie. Telefonul a fost trimis inapoi(a fost inlocuit in ... (vezi toată discuția)