Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie notar

daca sora mea ar da o declaratie la notar ca eu am consruit casa cu banii mei in proportie de 30%,fara a dovedi cu facturi acest lucru,m-ar ajuta cu ceva la succesiune dupa decesul parintilor? casa acum este pe numele parintilor
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 20:40, 10 Ianuarie 2015
Depinde. Dar de ce nu faceți cu ppărinții dvs un contract de împrumut sau o convenție prin care le dați acești bani. Important este sa recunoască părinții ca ei sunt proprietarii casei si nu sora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura asigurare parte din casa parinteasca mia55 mia55 Buna ziua, Am dat fratelui meu ( la rugamintea parintilor) o suma de bani reprezentand partea lui din casa parinteasca in cazul decesului parintilor nostri. ... (vezi toată discuția)
Propietate comuna sot sotie ravan23 ravan23 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: El , numit A , prieten cu ea numita B. El are un teren obtinut prin act de V-C si pe acest teren cei doi se hotaresc sa-si ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa pv42mipo pv42mipo Buna ziua!Suntem 4 surori,ce avem in proprietate,in parti egale,casa parinteasca.Dupa moartea parintilor,de care toate am avut grija,una dintre surorile ... (vezi toată discuția)