avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Discutii juridice - sechestru pe imobil donat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Discutii juridice - sechestru pe imobil donat

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca firma kruk,imi poate pune sechestru pe imobil,aceste fiid donat fiului meu !
Va multumesc,
O zi placuta!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:32, 14 Ianuarie 2015
Eeee ..cine are colegi ..are. Pana una alta eu nu fac presupuneri precum ca userii incurca notiunile cu care opereaza in vorbire, cu atat mai mult cu cat operatiunea juridica la care a apelat userul pentru protectia patrimoniului sau cred ca i-a solicitat destul de mult atentia si gandirea la momentul respectiv si probabil si acum. Vedeti cum pune si problema
imi poate pune sechestru pe imobil,aceste fiid donat fiului
. Adica imobilul este acum al fiului, dar intreaba daca ii poate pune lui sechestru (adica este clar ca in fapt stie si accepta ca imobilul este al lui). In plus, stim cu totii ca nu kruk pune sechestru, ci un organ abilitat de stat o face, insa ... la cererea lui kruk se intampla asta si nu aiurea. Sa nu cadem in patima contrazicerii si sa ne rezumam totusi la ce s-a intrebat nu la ce presupunem ca s-a intrebat, iar cand presupunem ca s-a intrebat altceva sa facem specificarea, de exemplu : "desi ati intrebat de sechestru, eu cred ca va referiti la executare, etc" ..atunci nu mai sunt dubii. Ok?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- datorie catre compania de telefonie mobila DANUTAM DANUTAM Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat .azi am primit un plic de la [firma recuperari creante] cu instintare de executare silita(pt plata ultimei facturi ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu proprietar executat silit georgeneacsu georgeneacsu Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am datorii catre un furnizor si mi s-a impus executarea silita si sechestrul asupra unui teren. Cu toate acestea, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori și eu să știu dacă se poate pune sechestru ... Andronic Liliana Andronic Liliana Bună ziua! Aș dori și eu să știu dacă se poate pune sechestru pe un imobil primit ca donație? Să fiu mai clară, eu i-am donat fiului meu 1/2 din ... (vezi toată discuția)