avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clauze/ comisioane abuzive BCR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clauze/ comisioane abuzive BCR

Buna ziua,

In prezent ma judec cu BCR-ul cu privire la comisioane de acordare si alte clauze abuzive. Am inteles ca o copie dupa o hotarare judecatoareasca data intr-un caz asemanatoar ar fi de un real ajutor in cazul meu. Eu am gasit cateva cazuri (am numarul de dosar) in care BCR-ul a pierdut insa numarul dosarului nu este suficient. Va rog sa ma ajutati.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: DoinaCos , utilizator 14:55, 14 Ianuarie 2015
Sincer, este destul de vaga solicitarea pe care o faceti si destul de larga sfera de jurisprudenta indicata prin cele cateva cuvinte scrise in acest topic. Alte amanunte mai aveti?
Am nevoie de o hotarare cu privire la comisionul de acordare a creditului (am solicitat suma de 58000euro si au oprit din aceasta suma 1500euro reprezentand comision de acordare) in continuare banca imi opreste dobanda si rata pentru intrega suma. Am inteles ca eu ar trebui sa platesc dobanda pentru 56500euro.
In fiecare luna platesc alti 30euro pentru administrare cont si un comision de risc a carui valoare nu am retinut-o.
Sper sa va ajute aceste informatii.
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015
DoinaCos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce platim in continuare comision de risc la banca? In data de 17.09.2010 m-am prezentat la bcr ocna mures , judet alba pt a e fectua plata pt rata unui credit acordat in 07.2007 , in lei cu dobanda revizuibila ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva sau nu? DOTZ DOTZ Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare. Anul trecut am contractat un credit de nevoi personale (o refinantare) pe o perioada de 5 ani. Azi m-am uitat putin din ... (vezi toată discuția)
Comision de risc elis57 elis57 Am un creditin derulare la BCR. Am inteles ca o data cu intrarea in vigoare a ordonantei 50/2010 banca nu mai trebuie sa-mi perceapa comision de risc. Am ... (vezi toată discuția)