avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abatere disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abatere disciplinara

Constituie motiv de abatere disciplinara refuzul unui meserii de a indeplini in mod permanent sarcinile preluate de la un alt angajat cu o alta calificare/meserie ? Angajatorul ia trasat verbal respectivele sarcini.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 21 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Subiectul acesta s-a mai discutat si nu are rost sa-l reluati.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Ianuarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
giornonoi2 a scris:

...
Este legala dispozitia verbala de a inclocui definitiv, fara nici o decizie, un coleg cu alta ocupatie? ...

In general, astfel de dispozitii nu au sustinere legala. Verba volant, scripta manet. Prin urmare, salariatul in cauza nu poate contesta in instanta o decizie verbala primita de la angajator.

Alte discuții în legătură

Concedierea unui angajat caluschidanut caluschidanut Cum pot concedia un angajat care nu executa dispozitiile scrise si verbale ale unui asociat cu 50% din firma dar care este tinut in spate de celalalt asociat ... (vezi toată discuția)
Concediere tolomeidaniel tolomeidaniel Buna seara, sotia mea lucreaza intr-o societate privata de peste 20 de ani astazi a chemato patronul si i-a comunicat verbal ca nu mai are nevoie de serviciile ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate dupa suspendare cim candreea26 candreea26 Buna ziua, Pe data de 2402.2015 mi s-a suspendat CIM datorita faptului ca angajatorul a depus plangere penala impotriva mea.Am facut contestatie pe data ... (vezi toată discuția)