avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu dobanda la o rambursare anticipata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu dobanda la o rambursare anticipata

domne sa imi raspunda cineva pana o sa merg cu un economist la cei de la provident . deci : am facut un imprumut la provident de vreo 3500 roni , si treb sa ii dau intrun an si jumate . dar eu iam dat in 5 luni inapoi aceeasi care treb sa ii dau intrun an si jumate pentru ca am vrut sa scap de ei . miau zis ca o sa imi recalculeze dobnda , dar la final miau zis ca nu are nimic sa imi dea .. nu stiu unde treb sa merg sa le fac reclamatie , sunt niste hoti , banditi .as vrea raspunsul de la un consultant financiar . multumesc .

Alte discuții în legătură

Imprumut provident neachitat, sunt în procedură de executare silită. cum procedez ? IonIon1234 IonIon1234 Buna ziua. In anul 2014 am luat un imprumut de la Provident si nu l-am achitat. Cei de la provident mi-au zis ca afost dat catre executare silita si mi-au dat ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de delapidare, sunt chemat să semnez o declarație Adrian Tatu Adrian Tatu Am lucrat ca si Curier la un angajator find in colaborare cu o firma de curierat am avut un mic incident cu autoturismul niste plastice sparte (am alunecat ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)