avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene Masura 112 Instalarea tinerilor ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene Masura 112 Instalarea tinerilor fermieri

Detin un srl ! Pot accesa aceste fonduri daca mai am un asociat ?Eu sunt administratorul !!!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:13, 2 Februarie 2015
Deoarece Programul PNDR 2014-2020 nu a fost inca aprobat de CE puteti citi in varianta acestuia din iulie 2014, incepand cu pagina 243 despre aceasta masura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru plantatie zmeura cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru plantatie de zmeura pe o suprafata de un hectar. Ce masura/ program ar fi potrivit si ... (vezi toată discuția)
Infiintare ferma de pasari rellyrelly35 rellyrelly35 Buna ziua. As vrea sa intreb ce conditii trebuiesc indeplinite pt a infiinta o ferma de pasari prin accesarea de fonduri europene nerambursabile? (vezi toată discuția)
Fonduri europene crestere iepuri gabor77 gabor77 ce anume imi trebuie sa accesez fonduri europene pt cresterea iepurilor (vezi toată discuția)