avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D

Buna ziua,
va rog frumos sa imi spuneti ce conditii trebuie indeplinite, ce documente sunt necesare si ce taxe precum si pasii de urmat pentru infiintarea unui SRL -D?

De asemenea, as vrea sa ma lamuriti care sunt avantajele unui SRL D fata de un SRL, intrucat am inteles ca exista niste facilitati si scutiri de taxe, dar nimeni dintre cei cu care am discutat, nu au stiut sa imi spuna clar, punctual.
Multumesc,
mariamarinescu2011@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Maria Adriana Marinescu , Consultant resurse umane 20:19, 30 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student, infiintare firma srl-d 24502695 24502695 Sunt student, la sfarsitul anului 2, si as vrea sa infiintez o firma SRL/SRL-D. Mentionez ca la inceput voi lucra singur(nu voi avea angajati). As vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl ca stundent alextuturiga alextuturiga Buna ziua! As dori sa stiu si eu exact (ca m-am tot uitat pe forum) care sunt pasii de urmat pentru realizarea unui SRL si ce facilitati as avea ca ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-d racnea racnea Buna seara eu vin prin programul 2011(bani petru tineri si nu stiu cum sa infintez un srl-d care asa trebuie sa se cheme si din cate am intelesc costul pentru ... (vezi toată discuția)