avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

buna ziua
ce solutie ar fi daca o firma doreste sa angajeze aceeasi persoana pe doua posturi diferite, 4 ore sa lucreze pe functia de consilier juridic si 4 ore pe o alta functie care nu are legatura cu functia de consilier juridic. Se poate pe acelasi contract de munca? sau trebuie doua contracte de munca?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeadumitrascu24 , utilizator 14:19, 29 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati consilier juridic antisocial charm antisocial charm Buna! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: Conform Statutului cons.jr. profesia de consilier juridic este incompatibila cu alte profesii ... (vezi toată discuția)
2 norme intregi la 2 angajatori diferiti Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna seara, Am un prieten care ar dori sa stie daca are posibilitatea de a fi angajat cu 2 norme intregi la 2 angajatori diferiti pentru functiile de ... (vezi toată discuția)
Poate lucra in ambele locuri? glo glo o persoana fizica (jurist) are contract de munca cu timp partial la o persoana juridica privata. Poate lucra si cu contract de munca partial sau norma ... (vezi toată discuția)