Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cumparare apartament

Nu stiu daca am ales bine categoria de discutiedin forum.
Vreau sa cumpar un apartament. In pret este inclusa si mobila ( ex. 60.000 euro valoare apartament si 8000 euro mobila).Cum se face actul notarial in acest caz si la ce pret platesc taxele notariale, doar la pretul apartamentului sau la toata valoare?Multumesc.Maine mergem la notar.
Cel mai recent răspuns: Amza Monica , Avocat 14:44, 15 Iunie 2009
Taxele notariale le platiti la valoarea totala a tranzactiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare imobil mariusalbu1984 mariusalbu1984 Am achizitionat un apartament cu TVA 5% acum 4 ani. As dori sa mai cumpar un apartament dar in felul urmator: - sa cumparam apartamentul pe numele ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament, taxe notariale ADINABODESCU ADINABODESCU As vrea sa imi vind apartamentul in care stau.Are 3 camere cf 1 la et.10/10.In grila notarilor am vazut ca pretul este undeva in jur de 38000 euro.Daca eu ... (vezi toată discuția)
Grila notar ombladoon ombladoon Buna ziua, As dori sa aflu suma impozitul ce trebuie platit (aproximativ) pentru o donatie(sau act de vanzare cumparare) a unui apartament de 2 camere in ... (vezi toată discuția)