avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont de Economii BancPost
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont de Economii BancPost

In urma cu aproape 10 ani, bunicul meu(inca in viata) mi-a facut un cont de economii la Bancpost, prin intermediul Postei Romane, unde el este Titular iar eu sunt clauza(imputernicit).
Am aflat recent de acest cont, insa intre timp, un asa zis contract intre cele doua institutii s-a desfintat si nimieni nu imi ofera informatii despre acesti bani.
Ce ar trebui sa fac ?

Alte discuții în legătură

Imputernicire cont cafeaculapte cafeaculapte Buna ziua, bunica mea a decedat si inainte sa moara l-a imputernicit pe unchiul meu (ginerele ei) pe un cont bancar.Intrebarea mea este bunicul meu mai are ... (vezi toată discuția)
Dreptul la informatie Oops Oops Salut ! Vreau sa aflu ce bani are tatal meu prin bancile din Romania ! Nici nu sunt sigur daca are, doar il banuiesc ca are ! As vrea o informatie, un ... (vezi toată discuția)
Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)