avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de comision
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de comision

Eu, persoana fizica, am incheiat cu o societate comerciala (srl) un contract de comision in care figureaza o suma fixa ,reprezentand comisionul meu lunar.Intrebarea mea este urmatoarea:trebuie sa inregistrez acest contract undeva,la finante de exemplu,sau trebuie s-o faca soc. com. cu care am incheiat acest contract si cat impozit trebuie platit?
Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sebastian_constantinescu , utilizator 13:53, 18 August 2009
cu ce declaratie fiscala se depune contractul de comision la financiar?

multumesc
Sunt persoana fizica neautorizata si am incheiat la randul meu un contract de comision in care figureaza o suma fixa ce reprezinta comisionul inregistrat pe o anumita perioada de timp.
In contractul de comision nu scrie explicit ca trebuie sa platesc 10% sau 16% din valoarea lui. Contabilitatea mi-a spus ca s-au varsat deja 10% din taxe catre stat, urmand ca pana la sfarsitul anului eu sa mai platesc 6%.
Mentionez ca in contract la capitolul obligatiile comitentului se specifica urmatoarea clauza: "Sa achite impozitele si taxele catre stat nascute din plata pretului prezentului contract".
Intrebari: Trebuie sa inregistrez contractul la finante? trebuie sa mai platesc 6% la sfarsitul anului? Se percep penalizari pentru neinregistrarea la timp a contractului?

multumesc

Eu, persoana fizica, am incheiat cu o societate comerciala (srl) un contract de comision in care figureaza o suma fixa ,reprezentand comisionul meu lunar.Intrebarea mea este urmatoarea:trebuie sa inregistrez acest contract undeva,la finante de exemplu,sau trebuie s-o faca soc. com. cu care am incheiat acest contract si cat impozit trebuie platit?
Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea unui contract de mandat demnitate demnitate In cat timp de la incheierea unui contract de mandat ca persoana fizica cu o soc. de asigurari trebuie sa-l inregistrezi la fisc? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Inregistrare contract colaborare finante ContSters215113 ContSters215113 As dori sa ma ajutati cu o informatie: eu am mai avut un contract cu o firma de brokeraj pe care nu lam inregistrat la finate, au trecut cam 3 luni de cand ... (vezi toată discuția)
Contract de comision - persoana fizica - srl geyercj geyercj Buna ziua! Doresc sa ma lamuresc pentru o situatie si anume: Se poate incheia un Contract de comision intre o persoana fizica neautorizata si o societate ... (vezi toată discuția)