avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare bani in urma prestarii unor servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare bani in urma prestarii unor servicii

Am prestat niste servicii pentru o organizatie (cu contract, bineinteles), insa la sfarsitul contractului persoana care era in conducere mi-a spus ca nu este multumita de servicii (desi am facut EXACT ceea ce mi s-a spus + ca nu am incalcat niciun termen al contractului). Exista vreo metoda de a-mi recupera banii pe munca facuta in cazul in care directorul refuza sa imi dea banii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:47, 22 Februarie 2015
Intocmiti raportul de activitate conform precizarilor din contract si rugati-i sa va raspunda in scris daca au obiectii si abia dupa aceea, daca in urma raspunsului lor chiar nu va intelegeti, va ramane calea instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu o institutie publica ccwork ccwork Buna ziua. Am urmatoarea problema: am incheiat un contract de prestari servicii mentenanta calculatoare cu o institutie publica (liceu). Contractul este in ... (vezi toată discuția)
Pfa in dificultate RusuGabi RusuGabi Buna ziua, Am contract de colaborare tip PFA cu o clinica medicala si prestez servicii med cu plata dar si in contract cu CASMB. Desi CASMB vireaza lunar ... (vezi toată discuția)
Efectuarea d plati fara documente justificative care sa confirme prestarea de servici de consultanta in resurse umanr Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Institutia a platit in baza unui contract de pfa de consultant resurse umane suma de 2000 ron lunar in baza unui raport de activitate carenu este aprobatb de ... (vezi toată discuția)