avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranjarea linistii in scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranjarea linistii in scara blocului

De doua luni in scara blocului la intrare ,unde locuiesc , zilnic , seara de seara, se string trei fete si rtei, cinci baieti, cu virste intre 16 si 19 ani, de la orele 19 pina la 22, care perturba linistea locatarilor cu tipete ,urlete ,risete, muzica, tigari , seminte aruncate pe jos bineinteles si ca sa evit un scandal cu acestia am solicitat administratia blocului sa i a masuri dar, raspunsul a fost ca nu au ce sa le faca , ca sint in orele legale ! Inteleg, stai de vorba civilizat, dar nu asa sa te scota din minti. Deci, e liber la petrecere pe scara blocului ? Poate ma lamuriti voi cum sta treaba ! :frantic:
Cel mai recent răspuns: konstant , utilizator 17:08, 11 Martie 2015
Buna ziua.Nu aveti nicio sansa.Cazuri autentice.Mie mi-au turnat acid de baterie pe masina si au taiat cauciucurile.La un vecin au dat foc la usa.Politia locala nu se implica decit daca ii pinde in fapt.Daca nu cunoaste nr.de telefon de la cea mai apropiata sectie de politia 112 egal zero.Bafta!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viata la bloc AbramburicaA6 AbramburicaA6 Va rog sa-mi spuneti daca persoane straine de scara blocului si chiar de bloc au dreptul sa vina sa sada sau chiar sa se intinda pe treptele de la intrarea in ... (vezi toată discuția)
Spatiu public ikoltac ikoltac Bună ziua, Asociația de proprietari are o nelămurire: scara interioară din imobil, respectiv scara exterioara de la scara blocului spre trotuar sunt ... (vezi toată discuția)
Zgomot pe scara blocului mona-maria mona-maria Buna Ziua. Ma numesc Simona-Maria si am o problema f. serioasa. Am cumparat de 1 an de zile un apartament si de ceva vreme in scara blocului nostru zilnic ne ... (vezi toată discuția)