Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copii minori

situatie: sot-sotie detin o locuinta comuna....sotia cumpara o alta locuinta si cere sotului, la cumparare, o declaratie notariala ca in cazul unui divort nu are nici o pretentie de la aceea locuinta..(bun propriu al ei dintr-o donatie de la parinti)...sotul o da neavand nici o pretentie materiala din aceea locuinta

intrebare:in cazul unui divort locuinta comuna se imparte...cealalta ramane in proprietatea sotiei....are aceasta (sotia) un avantaj fata de sot in momentul obtinerii custodiei copiilor minori?

multumesc mult....astept cu iteres raspunsuri...sunt pus intr-o astfel de situatie...in conditiile in care casnicia scartie rau
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:28, 12 Martie 2015
Ambii parinti vor exercita autoritatea parinteasca, iar copiii vor locui cu unul din parinti fara sa conteze ca parintele cu care locuiesc e sau nu proprietar al casei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ionutz_carlos ionutz_carlos intr-o casatorie ,barbatul plecat de 1 an de zile de acasa ar putea avea castig de cauza la divort asupra copiilor? (vezi toată discuția)
Divort si custodie comuna CristinaLoredana CristinaLoredana Buna ziua! Sunt pe cale de a incepe un proces de divort si am nevoie de cateva sfaturi. Noi suntem casatoriti din 2005.Avem o fetita de 1 an si jumatate. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in legatura ku un divort la notar ! maryusel24 maryusel24 explicati-mi si mie ce beneficii si ce ar trebuii sa trec in actul notarial daca sunt de accord sa-i dau mamei custodia copilului ! sau ce inseamna exact ... (vezi toată discuția)