avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata contor gaze la dezvoltator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata contor gaze la dezvoltator

buna ziua

saptamana trecuta am incheiat un antecontract pentru achizitionarea unui apartament nou iar dezvoltatorul mi-a spus azi ca trebuie sa platesc contorul de gaze .
as dori sa stiu daca este dreptul meu sa platesc acest contor sau el vrea sa mai scoata niste bani de la mine.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:43, 21 Martie 2015
as dori sa stiu daca este dreptul meu sa platesc acest contor

Este obligatia dvs exclusiva sa achizitionati contorul de gaze care urmeaza sa contorizeze consumul dvs individual de utilitati
Este situatie identica cu contorul de energie electrica sau apometre ,care deservesc si contorizeaza consumul dvs de utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)
Contor pasant Ruxandraa99 Ruxandraa99 Locuiesc de 2 luni într un bloc nou, iar conectarea la energie electrica se face printr un contur pasant, pe curentul de șantier al investitorului. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligatiile dezvoltatorului legat de bransamentul la apa si canal? andreeapopa20 andreeapopa20 Sunt in procesul de achizitionare a unui apartament nou. Apartamentul este intr-o vila (parter + etaj = 4 apartamente). Toata vila este legata la apa si la ... (vezi toată discuția)