Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SC agricola in insolventa

buna ziua. am un srl (in care sunt administrator) care a intrat in incapacitate de plata catre creditori. inrebare : pot anula contractele de arenda incheiate si refacute cu o alta societate la care sunt tot administrator?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 22:44, 26 Martie 2015
Parerea mea este ca riscati ca acei creditori, in cazul in care veti intra in insolventa, sa solicite si atragerea raspunderii patrimoniale a dumneavoastra pentru datoriile societatii. Rezilierea contractelor existente si reincheierea lor pe o alta societate pe care o conduceti poate fi interpretată ca intentie de a frauda interesele creditorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainarea unui imobil cumparat in rate inainte de deschiderea procedurii de insolventa Cristianna Cristianna Buna seara!O prietena are probleme cu societatea comerciala a carei administrator este si ii este teama ca in urmatoarele luni ar putea intra in insolventa.Are ... (vezi toată discuția)
Neactivitate in procedura de insolventa mihaigiu mihaigiu Am fost Administrator de o Srl care in decembrie 2010 a fost deschisa procedura de insolventa voluntara. Considerand ca pana acum lichidatorul nu a vandut ... (vezi toată discuția)
Despre eventualele scapari ale noului cod fiscal asbinvest asbinvest Buna ziua ! Noul cod fiscal din 05.2010 permite firmei debitoare X , ca inainte de insolventa sa vanda firma unei alte firme cu datorii din tara sau unei ... (vezi toată discuția)