buna ziua,in urma cu 2 zile circulam regulamentar pe dniar la intrare in oras era stationata o masina de politie m-am incadrat pe banda de a face la stinga am dat semnal,am cedat trecerea unui autovehicul care venea din sens opus,apoi am facut stinga,timp in care nu am parcurs 200 de metri ca masina de politie a venit dupa mine,mi-a facut semn cu girofarul sa opresc,a coborit agentul de politie din masina si mi-a cerut actele la control,cind s-a vazut cu actele in mina a inceput sa imi spuna,ca imi poate retine talonul pentru inestetica masini,inainte cu 2 zile am fost la spalatorie si mi-am spalat masin a sarit din cauza presiuni putin vopseaua,apoi a zis ca imi da amenda pentru a nu avem centura de siguranta,la momentul opriri aveam centura pusa,i-am sugerat ca face un abuz ,profitind de faptul ca nu aveam nici un mrtor in masina cu mine ,mi-a incheiat proces verbal de amenda,ulterior am afla ca in intersectie este o camera video ,cum trebuie sa procedez,consider ca este un abuz grosolan
In termen de 15 zile de la comunicarea PV,formulati plangere contraventioanla la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
In cuprinsul plangerii solicitati inclusiv proba video care eventual poate clarifica aspectul invocat de dvs
am constatat ca in pv nu este trecut si nr strazi unde am fost oprita si nici ocupatia mea,pot ataca si acest aspect?din cite am citit si aceste lucruri trebuia sa contina acest pv